Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی، علی اکبر لبافی، گفت: موضوع ماده ۱۰ قانون برنامه ششم در جلسات گذشته مورد بررسی قرار گرفت اما منجر به اتخاذ تصمیمی نشد،طبق تاکید استاندار، برای بررسی میزان تحقق این ماده و مشکلات موجود در اجرای آن باید بررسی‌های لازم صورت گیرد و پیشنهاداتی برای اجرای این ماده قانونی ارائه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه واگذاری اموال منقول و غیرمنقول دارایی‌های دولت در این ماده تاکید شده است، گفت: مقرر بود ۴۰هزار میلیارد تومان از بودجه سال جاری از محل فروش اموال مازاد تامین شود و عددی که برای خراسان رضوی پیش بینی شده، حدود یک هزار و  ۸۲۶ میلیارد تومان بوده که باید از این محل تامین شود.

رئیس دبیرخانه شورای گفتگوی خراسان رضوی افزود: طبق جمع‌بندیها، عدد قابل توجهی از این مبلغ درآمد، درخراسان رضوی محقق نشده است، اجرای کار کمتر از یک میلیارد تومان بود اما برخی پرونده‌ها در مسیر اجرا قرار داشت و هنوز به فروش اموال نرسیده است.

لبافی درباره موانع موجود در مسیر تحقق این موضوع بیان کرد: نخست اینکه دستگاه‌های اجرایی حاضر به واگذاری اموال خود نیستند و این آمادگی را ندارد، یکی دیگر از موانع، فاقد سند بودن برخی از اموال بود و این موضوع مانع واگذاری‌ها شده بود، مشکلات مربوط به کمیسیون ماده ۵ در تغییر کاربری‌ها یکی دیگر از این موانع بود و ماه‌هاست که املاک ارجایی در این کمیسیون به هر دلیلی به نتیجه نمی رسد همچنین، در برخی موارد، دستگاه استفاده کننده و صاحب سند دو دستگاه هستند و این موجب عدم تحقق واگذاری‌ها شده است.

رئیس دبیرخانه شورای گفتگوی خراسان رضوی ادامه داد: از دستگاه‌ها خواستیم نظرات خود را درباره حل این موانع بگویند اما استقبال چندانی صورت نگرفت این در حالی است که عدم وصول بودجه‌ای که در این زمینه پیش بینی شده، موجب فشار مالیاتی بر بخش خصوصی به عنوان جایگزین درآمدی می‌شود.

وی اضافه کرد: باید ببینیم چطور دستگاه‌ها را الزام به اجرای این قانون کنیم و با ارائه راهکاری در قالب پیشنهاد به شورای گفتگو این موانع را از میان برداریم.

سهم یک هزار و۸۲۶ میلیارد تومانی خراسان رضوی در واگذاری املاک مازاد دولتی

 رئیس اداره اموال و اوراق بهادار اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی در ادمه این جلسه عنوان کرد: بحث اموال با جدیت از سال ۱۳۹۸ پیگیری شد، برای سال ۹۸ و ۹۹ سهمیه‌ای در بودجه از محل فروش اموال مازاد دستگاه‌ها در نظر گرفته شد در سال ۹۹، ۱۸۲۶میلیارد تومان درآمد از این محل مربوط به خراسان رضوی بود و ۳۷۲ میلیارد تومان هم سهم مولدسازی استان بود.

محمد علی دهقان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۳۶ فقره ملک را شناسایی کردیم که از این تعداد، ۲۵ فقره توسط دستگاه‌ها معرفی شد از مجوزهایی که در مجموع سال ۹۸ و ۹۹، موافقت وزیر را گرفت، برای ۲۹ فقره ملک مجوز صادر شده و از این تعداد تا الان یک فقره ملک به ارزش ۶۳۱ میلیون تومان به فروش رسیده و پول آن به خزانه واریز شده است.

وی ادامه داد: سه فقره از این املاک توسط کارگروه مرکزی رد شده، ۱۱ فقره برای اصلاح مدارک به ما عودت شده است و ۸ فقره در مرحله بررسی قرار دارد برای جلسات آینده نیز ۲۷ ملک از استانداری و ۷ ملک از دستگاه‌های دیگر شناسایی کردیم.

رئیس اداره اموال و اوراق بهادار اداره کل امور اقتصادی و دارایی خراسان رضوی بیان کرد: با توجه به قیمت پایه کارشناسی شده، کسی در مزایده شرکت نمی‌کند؛ مردم انتظار دارند که بدون تشریفات بتوانند نسبت به خریداری ملک اقدام کنند.

دهقان درباره مشکلات مربوط به حوزه کمیسیون ماده ۵ گفت: حدود ۲۵ پرونده را از خردادماه به کمیسیون ماده ۵ ارسال کردیم کمیسیون می‌گوید خود دستگاه اجرایی باید حاضر شود و بالاترین ارزش ملک خود را اعلام کند تا براساس همان کاربری درخواستی، تغییر را در دستور کار قرار دهیم هم اکنون دستگاه‌های اجرایی در حال مکاتبه برای میزان قیمت هستند.

 رئیس اداره اموال و اوراق بهادار اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان در پاسخ گفت: تنها معضل ما این است که سامانه سادا، سامانه خوداظهاری دستگاهها درباره املاک مازادشان است. اگر بتوانیم به دستگاه اطمینان دهیم که پول ناشی از واگذاری املاک به خود آن دستگاه برمی‌گردد، می‌توان آنها را تشویق به این کار کرد.

تنها ۵۰۰ میلیارد تومان درآمد از محل واگذاری املاک مازاد در کشور محقق شده است

وی ادامه داد: طبق آمار یک ماه پیش، تاکنون تنها برای واگذاری ۱۵۰۰ ملک دولتی در کشور مجوز صادر شده و از ۴۰هزار میلیارد تومان درآمد پیش بینی شده از این محل در کشور، فقط ۵۰۰ میلیارد تومان تاکنون محقق شده است.

 دبیر انجمن مدیران صنایع خراسان رضوی گفت: دولت نیاز به درآمد پایدار دارد. به نظر میرسد واگذاریا ملاک مازاد برایا فزایش بودجه دولت موضوعی غلط است. چرا فکر نمی‌کنیم که بهتر است درآمد پایدار و مداوم برای دستگاه‌ها ایجاد شود؟ اگر قرار است ملک به فروش برسد، باید برای درآمد پایدار هزینه شود نه اینکه برای هزینه‌های یومیه دستگاهها صرف شود.

استمداد از دستگاه قضایی برای مکلف کردن دستگاه‌ها

رئیس دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در جمع بندی پیشنهادات مربوط به دستورکار این نشست گفت: پیشنهاد نخست این است که طی نامه‌ای به دستگاه قضایی اعلام کنیم که این ضابطه قانونی بودجه است و از همراهی این دستگاه برای مکلف کردن دستگاهها به اجرای قانون استفاده کنیم دستگاه قضا می‌تواند به دستگاه‌ها ابلاغ کند تا همکاری لازم صورت گیرد.

لبافی ادامه داد: پیشنهاد دوم درباره ذی حسابان دستگاه‌هاست؛ اداره کل امور اقتصادی و دارایی می‌تواند مهلتی به آنها بدهد و ابلاغ کند که ظرف مدت مشخصی ذی حساب به عنوان امین اموال، املاک مازاد را اعلام کند.

وی اضافه کرد: پیشنهاد سوم درخصوص تخصیص اعتبار از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی است؛ پیشنهاد میکنیم که چون بخشی از بودجه و درآمدهای آن در استان، از محل درآمد مربوط به ماده ۱۰ قانون برنامه ششم توسعه است، سازمان مدیریت و برنامه ریزی در تخصیص اعتبارات به عمل‌کرد دستگاه‌ها در اجرای این قانون توجه نماید و بندی ایجاد کند که دستگاه بداند باید درآمد مربوط به املاک را وصول کند تا تخصیص اعتبار به آن صورت گیرد.

انتهای پیام/۷۰۰۴۵

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان رضوی بودجه دستگاه قانون اداره کل امور اقتصادی و دارایی میلیارد تومان خراسان رضوی املاک مازاد دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۷۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد

محمد علیشاهی گفت: در حادثه نخست بر اثر تصادف ۲ دستگاه خودروی سواری پژو پارس و سمند در بلوار «مجد» مشهد که صبح امروز رخ داد، ۶ نفر مصدوم شدند.

وی ادامه داد: برای امدادرسانی به مصدومان این حادثه سه دستگاه آمبولانس اورژانس به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان به بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد منتقل شدند.

مسوول روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حادثه دیگر تصادف ۲ دستگاه خودروی سواری آردی با سمند ساعت ۱۱ و ۲۲ دقیقه امروز در محور سرخس به «چاهک» رخ داد که این حادثه پنج مصدوم در پی داشت.

وی بیان کرد: برای امدادرسانی به مصدومان یک دستگاه آمبولانس اورژانس و یک دستگاه آمبولانس هلال احمر به محل حادثه اعزام و تمامی مصدومان توسط اورژانس به بیمارستان امدادی شهید کامیاب مشهد منتقل شدند.

مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۱۶۴ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰۰ پایگاه شهری، ۶۲ پایگاه جاده‌ای و یک پایگاه امداد هوایی، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۰ دستگاه موتورلانس و مرکز ارتباطات و فرماندهی عملیات با تحت پوشش داشتن ۱۵ شهرستان به صورت شبانه روزی و رایگان در حال ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • تصادفات مشهد ۸۲ مصدوم بر جا گذاشت
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ماجرای استفاده بلاگر شیرازی از آمبولانس اورژانس در حال پیگیری است
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • سوانح رانندگی در خراسان رضوی ۱۱ نفر را راهی بیمارستان کرد
  • تصادفات در مشهد یک کشته و ۴۳ مصدوم بر جای گذاشت
  • به‌کارگیری حدود ۴ هزار عامل اجرایی، نظارتی و بازرسی در انتخابات گنبدکاووس
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • گلایه کارکنان از متوقف شدن اجرای طرح عقد قرارداد مستقیم با نیرو‌ها در برخی از شرکت‌ها